Güncel Haberler

Efsane Aydın Örs’den Anadolu Efes’e Mesaj Var!

Anadolu Efes‘in ve ülke basketbolunun efsane isimlerinden Aydın Örs‘den mesaj var!

Türk basketbol tarihinin en önemli basketbol adamlarından biri olan, 1996 yılında ilk Avrupa Kupası’nı Türkiye’ye getiren o dönemki Efes Pilsen’in koçu Aydın Örs, temsilcimiz Anadolu Efes ‘in Turkish Airlines Euroleague finalinde FC Barcelona ile oynayacağı zorlu maç öncesi takıma mesaj gönderdi.

Basketfaul’e yaptığı kısa açıklamada Efes’i final maçında şanslı gördüğünü belirtip, “Şampiyon olacağımıza inanıyorum.”

Örs açıklamalarına şöyle devam etti:

Efes kendi oyununu oynarsa şampiyon olur. Farklı öne geçtiğinde farkı koruma kaygısına kapılmayıp, alıştığı düzeni sürdürürse favorim Anadolu Efes. Aslında şampiyonluğu geçen yıl da hak etmişlerdi. Bu arada Sertaç’la ayrı bir gurur duyuyorum. Bir Türk oyuncu olarak basketbolumuza büyük değer katıyor.

Basketfaul

Aydın Örs, Anadolu Efes Koçu Ergin Ataman‘a da şu mesajı gönderdiğini söyledi:

Fazlasıyla hak ediyorsunuz. Şans da önemli ve şans hak edenin yanındadır.

Basketfaul

Bildiğiniz üzere 1996 yılında Efes’in elde ettiği tarihi Koraç Kupası zaferinde koç Örs takımın başında yer alıyordu ve yardımcılarından biri de hali hazırda Efes’in başında bulunan koç Ergin Ataman’dı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …