Güncel Haberler

Panathinaikos, Papapetrou Liderliğinde AEK’yı 3-1 ile Geçerek Finale Yükseldi

Yunanistan Ligi yarı final serisi 4. maçında Panathinaikos, deplasmanda AEK‘yı kaptan Papapetrou liderliğinde 71-78’lik skorla geçerek seriyi 3-1 ile tamamladı ve finale adını ilk yazdıran takım oldu.

Yeşiller’de Ioannis Papapetrou 22 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile etkili olurken, Mario Hezonja 13 sayı, 5 ribaund, 3 asist Georgios Papagiannis 12 sayı, 12 ribaund ve Kostas Mitoglou 11 sayı, 9 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

AEK cephesinde ise Daryl Macon 18 sayı, 2 ribaund, 5 asist ile öne çıkarken, Yanick Moreira 14 sayı, 6 ribaund ve Jonas Maciulis 12 sayı, 5 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Zalgiris’e Evinde Yan Bakılmıyor!

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde Zalgiris Kaunas konuk ettiği Panathinaikos‘u 80-68 gibi farklı bir …