Güncel Haberler

RESMİ: Petkim’de Yeni Koç Can Sevim Oldu

ING Basketbol Süper Ligi‘ndeki ilk sezonunda koç Kemzura ile düşme tehlikesini son maçta atlatabilen Petkim Spor, yeni sezon için koç değişikliğine gidiyor.

Sizlere daha önce ilettiğim üzere İzmir temsilcisinin 3 adayı vardı ve görüşmeler sonrası koç Can Sevim ile el sıkışıldı, resmi açıklama da yapıldı.

38 yaşında olan koç Sevim ise son 2 sezondur HDI Sigorta Afyon Belediyespor’u çalıştırıyordu ve kısıtlı bütçelerle çok iyi işlere imza atmışlardı.

Petkim’de daha iyi bir bütçeyle çalışma fırsatı bulacak genç koçun, takımı play-off yarışına dahil etmesi ve bir üst seviyeye taşıması bekleniyor. Koç Sevim, Afyon’da özellikle yaptığı ucuz maliyetli ve verimli yabancı seçimleriyle öne çıkmış, ayrıca Egemen ve Sinan gibi yerli oyuncuları da lige yeniden kazandırmıştı. Onun gelişiyle Petkim, yeni sezonun renkli ve takip edilesi takımlarından biri olacak kuşkusuz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …