Güncel Haberler

Milano, Venezia’yı Farklı Geçti

İtalya Lega Basket Serie A yarı final serisi 2. maçında Olimpia Milano konuk ettiği Venezia‘yı ilk maçın aksine bu kez 99-65 gibi farklı bir skorla yenerek seride 2-0 öne geçti.

Serinin 3. maçı 28-30 Mayıs’da Milano’nun da yer alacağı Euroleague Final Four organizasyonunun ardından 2 Haziran’da Venezia’nın ev sahipliğinde oynanacak ve koç Messina’nın öğrencileri o maçı da kazanırlarsa 3-0 ile seriyi süpürüp adlarını finale yazdıracaklar.

Milano’da Malcolm Delaney 20 sayı, 3 asist ile en skorer isim olurken, Sergio Rodriguez 14 sayı, 2 ribaund, 7 asist, Zach LeDay 12 sayı, 5 ribaund ve Michael Roll 12 sayı, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Venezia cephesinde ise Michael Watt 15 sayı, 7 ribaund ile öne çıkarken, Austin Daye 12 sayı ve Stefano Tonut 10 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile diğer direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Milano’yu Kendi Silahı ile Vurdu

Turkish Airlines Euroleague 21. hafta mücadelesinde Kızıl Yıldız konuk olduğu Olimpia Milano‘yu kendi silahı ile …