Güncel Haberler

Buducnost, Kızıl Yıldız’ı Yenerek Seriyi Son Maça Taşıdı!

Adriyatik Ligi final serisi 4. maçında Buducnost konuk ettiği Kızıl Yıldız‘ı Cobbs’un son anlardaki serbest atışları sayesinde 81-80’lik skorla geçti ve seriyi 2-2’ye getirmeyi başardı.

Serinin 5. ve son maçı 28 Mayıs Cuma günü Belgrad’da oynanacak. Kazanan takım hem lig şampiyonluğuna ulaşacak hem de önümüzdeki sezon için Euroleague bileti kapmış olacak.

Karadağ temsilcisinde Justin Cobbs 22 sayı, 2 ribaund, 7 asist ile maçın kahramanı olurken, Luka Mitrovic 13 sayı, 5 ribaund ve Nikola Ivanovic 11 sayı, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldula.r

Kızıl Yıldız cephesinde ise Jordan Loyd 23 sayı, 3 ribaund ile en skorer isim olurken, Ognjen Dobric 13 sayı, 2 ribaund, 6 asist ve Landry Nnoko 12 sayı, 7 ribaund, 3 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Studentski Engelini Güle Oynaya Geçti

Adriyatik Ligi 25. hafta mücadelesinde Kızıl Yıldız konuk ettiği KK Studentski Centar‘ı 94-76’lık skorla güle …