Güncel Haberler

Karşıyaka Adına Karas’dan Komsuoğlu’na Yanıt Geldi

ING Basketbol Süper Ligi yarı final serisinin ilk maçında Fenerbahçe Beko konuk ettiği Pınar Karşıyaka‘yı çekişmeli bir mücadelenin ardından 83-79’luk skorla yenmişti.

Karşılaşma ardından önce Karşıyaka başkanı Büyükkarcı hakemlere yönelik eleştirilerle dolu bir açıklama yayınlamış, sonrasında buna Fenerbahçe’nin basketbol şubesinden sorumlu yöneticisi Komsuoğlu’ndan yanıt gelmişti.

Son olarak da Karşıyaka’nın basketbol şubesi sorumlusu Dr. Cem Karas‘dan Komsuoğlu’na yanıt niteliğinde bir açıklama geldi:

Sayın Sertaç Komsuoğlu’nun açıklamasını dikkatlice okuduk. Öncelikle başkanımız, Pınar Karşıyaka başkanı değil, Karşıyaka Spor Kulübü başkanıdır. İkincisi biz hiçbir açıklamada bir kulübü hedef alan açıklama yapmadığımız gibi bunu doğru da bulmuyoruz.

Basketbol kültüründe de böyle durumlar pek yaşanmaz. Biz açıklamamızda böyle bir galibiyeti hiçbir takım istemez diyerek bu olaylara bakış açımızı iyi anlattığımızı sanıyoruz. Bu maçı hakemler yüzünden kaybettik, sonraki maçı garantiye alalım gibi spor ruhundan uzak bir davranışta bulunmadığımız ve bulunmayacağımız çok bellidir. Ki sayı şube sorumlusunun yaptığı açıklamada olduğu gibi hakem takipçisi de olmadık.

Başkanımızın ve şubemizin spor karşısında duruşu bellidir. Bugüne kadar hiçbir kulüp ile sorun yaşamadık, yaşamayı da doğru bulmuyoruz.

Konu Karşıyaka-Fenerbahçe sorunu değildir.

Karşıyaka Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …