Güncel Haberler

Başkan Büyükkarcı, Fenerbahçe Maçındaki Hakem Yönetimine Tepki Gösterdi

ING Basketbol Süper Ligi yarı final serisi ilk maçında Pınar Karşıyaka konuk olduğu Fenerbahçe Beko’ya 83-79’luk skorla yenilmiş ve hem koç Sarıca hem de Morgan çift teknik faulle oyundan ihrac edilmişlerdi.

Karşılaşmanın ardından Karşıyaka Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı hakem yönetimi ile ilgili tepki dolu bir bildiri yayınladı.

Büyükkarcı’nın açıklamasının tamamı:

Haksızlık karşısında sessiz kalan dilsiz şeytansa bugün konuşma günüdür. Avrupa’nın en iyi 3 liginden biriyiz, şöyle kuvvetliyiz, böyle iyiyiz dediğimiz yerde bir bakmışsınız play off yarı final maçından sonra basketbol konuşabilen yok ortalıkta. Sahada olanlar hata yapmanın, dikkat kaybının, konsantre olamamanın çok çok önüne geçmiştir maalesef. Emek hırsızlığı gibi klişe laflar kullanmayacağım, yavuz hırsızlıktır, eksikliği örtmek isterken tüy dikmektir, ortada olanı bir taraftan alıp, bir tarafa taşımaktır. Yazıktır, hem de hepimize yazıktır. Herkese karşı da çok büyük ayıptır.

Karşıyaka Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …