Güncel Haberler

Efes, Bir Kez Daha Beşiktaş’ı Farklı Geçti

ING Basketbol Süper Ligi yarı final serisi 2. maçında Anadolu Efes konuk ettiği Beşiktaş Icrypex‘i bir kez daha farklı geçerek, 104-86’lık skorla yenerek seride 2-0 üstünlüğü elde etmiş oldu.

Serinin 3. maçı 23 Mayıs Pazar günü Akatlar’da oynanaca ve o maçı da Anadolu Efes kazanırsa final bileti kapan ilk takım olacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Lacivert beyazlılarda Bryant Dunston 21 sayı, 6 ribaund, 2 asist ile en skorer isim olurken, Chris Singleton 18 sayı, 3-3 3sayı, 4 ribaund, Sertaç Şanlı 17 sayı, 2 ribaund, Buğrahan Tuncer 13 sayı, 2 ribaund ve Vasilije Micic ile Krunoslav Simon da 11’er sayıyla galibiyetin diğer mimarları oldular.

Siyah beyazlılarda ise James Blackmon 16 sayı, 5 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken, Alperen Şengün 15 sayı, 2 ribaund, 2 asist ve Markell Johnson 10 sayı, 5 asist ile yegane ayakta kalabilen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …