Güncel Haberler

2020-21 Euroleague Sezonun En İyi Beşi: Kevin Pangos

Turkish Airlines Euroleague‘de Final Four heyecanına sayılı günler kala sezonun en iyi beşinin üyeleri açıklanmaya devam ediyor.

Lucic, Micic ve Mirotic’den sonra bu elit beşin açıklanan 4. üyesi tarihinde ilk kez play-off’a kalma başarısı gösteren Zenit‘in lideri olan Kevin Pangos oldu.

İlk kez takım kaptanları ve antenörlerin de seyirciler ve medya mensuplari ile birlikte oy kullanmalarıyla gerçekleşen seçimde Kanadalı yıldız da en iyi beşte yer almayı başardı.

Bu sezon Euroleague’de 39 maçta görev alan Pangos, 13.5 sayı, 6.7 asist, 2.0 ribaund, 14.8 verimlilik puanı mücadele etmiş, en çok asist yapan 3. oyuncu olmayı başarmıştı. Ayrıca sezonu %52.2 2sayı, %39 3sayı ve %84.5 serbest atış isabet oranları şile kapatmıştı.

Yıldız guard Barça ile oynanan çeyrek final serisindeki 5 maçta da takımına liderlik etmiş, 16.2 sayı, 7.2 asist, 2.6 ribaund, 17.8 verimlilik istatistikleri ile oynamış ama Zenit’in seriyi 3-2 ile kaybetmesine engel olamamıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …