Güncel Haberler

Lakers, Nefes Kesen Maçta Warriors’u Yenerek 7. Sırayı Kaptı!

NBA Batı Konferansı play-in maçında 7. sıradaki Los Angeles Lakers konuk ettiği 8. sıradaki Golden State Warriors‘u nefes kesen bir mücadelenin ardından 100-103’lük skorla geçerek yerini garantilemiş oldu.

Bitime 1:23 kala çizgiye giden Curry skora 100-100 ile eşitlik getirdi. Artından Lakers hücumunda 24 saniyenin dolmasına az bir zaman kalmışken Lebron’dan gelen çok zor bir üçlük isabeti Lakers’ı 100-103 öne geçirdi. Ardından iki takım da karşılıklı olarak hücumlardan boş döndüler. Bitime 2 saniye kala koç Kerr mola aldı ama ardından Warriors topu kaybedince skor da değişmedi ve kazanan 100-103 ile Lakers oldu.

Bu sonuçla 7. sıradan play-off’a dahil olan Lakers, 2. sıradaki Suns ile eşleşirken Warriors ise Grizzlies ile 8. sıra ve son play-off bileti için karşılaşacak. O maçın kazananı da lider Jazz ile eşleşecek play-off ilk turunda.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇN TIKLAYINIZ.

Lakers’da Lebron James 22 sayı, 11 ribaund, 10 asist ile triple-double performansına imza atarken, Anthony Davis 25 sayı, 12 ribaund, 2 asist, 2 top çalma, Deenis Schröder 12 sayı, 3 ribaund, 5 asist, Kendavious Caldwell-Pope 10 sayı, 3 ribaund, 2 asist, 3 top çalma ve kenardan gelen Alex Caruso 13 sayı, 3 ribaund, 2 asist, 3 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Warriors’da ise Stephen Curry 37 sayı, 6-9 3sayı, 7 ribaund, 3 asist ile etkili olurken galibibiyet için yeterli olmadı. Andrew Wiggins 21 sayı, 3 ribaund, 2 asist ve Kent Bazemore ile Jordan Poole da 10’ar sayıyla ayakta kalan diğer isimler oldular.

https://youtu.be/OPtg9TW33lc

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …