Güncel Haberler

Koç Laso, Efes Mağlubiyetinin Ardından Konuştu

Turkish Airlines Euroleague play-off serisi 5. maçında Real Madrid, Sinan Erdem’de temsilcimiz Anadolu Efes’e 88-83’lük skorla yenilmiş, seriyi de 3-2 kaybederek Final Four biletine veda etmişti.

Karşılaşmanın ardından koç Pablo Laso açıklamalarda bulundu:

Anadolu Efes‘i tebrik ederim. Final Four’a yükselecek kadar şanslılardı. Playoff boyunca da bizimle oynarlarken ne kadar iyi olduklarını, ne kadar hak ederek yükseldiklerini gösterdiler. Kendilerine Final Four boyunca başarılar dilerim.

Kendi takımımla ilgili ise sezonun ilk maçından beri mücadelmizi sürdürdük. Bütün sene boyunca oyuncularım durumlara adapte oldular ve yaşananlardan dersler çıkardılar, kendilerini motive ettiler. Bir koç olarak bu durumdan çok mutluyum. Çünkü savaştılar ve buraya kadar geldiler. Bugüne kadar da bunu sürdürdüler. Final Four’dan önceki son maça kadar savaştılar.

Tabii ki bu seriyi kaybettiğimiz için üzgünüm ama genel olarak takımımın ortaya koyduğu mücadele ve gelişimden ötürü mutluyum. Anadolu Efes‘i tekrar tebrik ederim.

beIN Sports

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …