Güncel Haberler

Lebron 20 Maç Sonra Döndü Ama Lakers Yine Kaybetti

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Los Angeles Lakers, süper yıldızı Lebron’un 20 maç sonraki dönüş gecesinde konuk ettiği Sacramento Kings‘e 110-106’lık skorla kaybetmekten kurtulamadı.

Bu sonuçla Kings derecesini 26-37 yaptı ve 12. sırada yer aldı. Lakers ise 36-27 ile 5. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Fox’dan yoksun olan Kings’de Tyrese Haliburton 23 sayı, 4-8 3sayı, 4 ribaund, 10 asist ile yıldızlaşırken, Richuan Holmes 22 sayı, 9 ribaund, 3 asist ve kenardan gelen Terence Davis 15 sayı, 3-7 3sayı ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Uzun bir aradan sonra tam kadro sahada olan Lakers cephesinde Anthony Davis 22 sayı, 11 ribaund, 3 asist, 5 blok ile öne çıkarken, Andre Drummond 17 sayı, 7 ribaund, 2 blok ve Lebron James 16 sayı, 8 ribaund, 7 asist ile direnmeye çalışan isimler oldular.

https://youtu.be/LLFwcmPFnHM

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …