Güncel Haberler

Phoenix, Utah’ı Yenip Liderlik Koltuğuna Oturdu (Ersan 6 sayı)

NBA Batı Konferansı’ndaki liderlik mücadelesinde Phoenix Suns konuk ettiği Utah Jazz‘ı 100-121 gibi net bir skorla geçerek averajla liderlik koltuğuna oturdu.

Bu sonuçla derecesini 45-18 yaparak averajla Batı’da liderlik koltuğuna oturan Suns, aynı zamanda NBA’in de en iyi galibiyet yüzdesine sahip takımı oldu. Jazz ise 45-18 ve averajla 2. sıraya geriledi. Sezon sonunda eşitlik bozulmazsa iki takım arasında oynanan 3 maçı da kazanan Suns 1. sırada yer alacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Suns’da Devin Booker 31 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile en skorer isim olurken, Mikal Bridges 18 sayı, 4-5 3sayı, 2 asist, 3 top çalma, 2 blok, DeAndre Ayton 11 sayı, 9 ribaund, 2 asist ve Chris Paul 12 sayı, 3 ribaund, 9 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Mitchell ve Conley’den yoksun olan Jazz cephesinde ise Bojan Bogdanovic 22 sayı, 4 ribaund ile en skorer isim olurken, Joe Ingles 12 sayı, 3 ribaund, 4 asist ve kenardan gelen Jordan Clarkson 12 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile direnmeye çalışan isimler oldular. Milli oyuncumuz Ersan İlyasova da kenardan gelerek 7 dakika sahada kaldı ama 2-2 3sayı ile 6 sayı üretip 2 de ribaund alarak çok verimli oynadı.

https://youtu.be/lFWZhW6tAm4

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …