Güncel Haberler

Koç Can, CSKA Mağlubiyeti Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Turkish Airlines Euroleague play-off serisi 3. maçında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, konuk ettiği CSKA Moskova’ya 68-85’lik skorla kaybederek maalesef 3-0 ile elendi ve Euroleague sezonunu kapattı.

Karşılaşmanın ardından koç Kokoskov yerine Fenerbahçe Beko‘nun başında geçici olarak yer alan koç Erdem Can açıklamalarda bulundu:

CSKA’yı tebrik etmek istiyorum. Çok iyi başladık, güçlü başladık, odaklı başladık. Topu iyi paylaştık, top kaybı yapmadık: Ama daha sonra rotasyon yapmamız gerekiyordu, orada problemlerimiz başladı. Daha sonra 7 top kaybı yaptık, bu da bizim ritmimizi gerçekten çok fazla bozdu. İkinci yarıya aynı odakla başladık ama üçüncü çeyreğe kötü başladık. Toparlamaya çalıştık ama toparlayamadık. Çok üzgünüm. Rakibe başarılar diliyorum. Hala önümüzde bir hedefimiz var. Takımımızı tebrik ediyorum. İnişli çıkışlı, zorluklarla dolu bir sezon yaşadık. Çok zor noktalardan buraya geldik. Bu maçın son çeyreğine kadar da ellerinden geldiği kadar savaştılar.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Hakem kararları üzerine gelen soruya ise şu şekilde cevap verdi:

Basketbol koçu olarak burada bulunduğum durum ve pozisyon itibarıyla şu an hakemlerden konuşuyor olmak, sadece yaşadığımız maçın sonucunu bir yere dayandırıyor olmam demek. Benim işim kendi açımdan teknik ve taktik anlamda, mental anlamda takımın yaptığı ve yapamadığı şeylere odaklanmak ve onun üzerinden hareket etmek. Şu an olan olmuş durumda. Biz ilk defa böyle maçları yaşamıyoruz. Öyle görünüyor ki sonda olmayacak. Biz mental olarak her şekilde ayakta kalmaya çalışmalıyız.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …