Güncel Haberler

Euroleague Fantasy Challenge Play-Off 4.Round Seçimleri

Turkish Airlines Euroleague play-off serilerinde 4. maç ların heyecanı bugün başlıyor.

Ben de sizler için her zaman olduğu gibi Euroleague Fantasy Challenge takımımda yaptığım değişiklikleri paylaşıyor olacağım. Keyifli okumalar.

Her zaman olduğu gibi sınırsız değişiklik hakkımızı var öncelikle gelin takımdan göndereceğimiz isimlere bir bakalım:

  • Öncelikle Shane Larkin ile yolları ayırmayı tercih edeceğim. Maalesef bu seride beklentileri hiç karşılayamadı ve sazı Micic’e teslim etmiş durumda. Bu maçta da onu kadroda tutup kendimizi riske atmayacağım ki son maçta hatırlayacağınız üzere bize sadece 4 puan getirmişti.
  • Tornike Shengelia ile de yolları ayırıyoruz çünkü maalesef temsilcimiz Fenerbahçe’yi 3-0 ile elediler ve seri sona erdi.
  • Aynı şekilde Nando De Colo ile de seri sona erdiği için yolları ayırdık.
  • Zach LeDay de istikrarsız performansı ile saç baş yoldurdu açıkçası ve son maçta sadece 4 puan getirebildi, onu da gönderiyoruz.
  • İlk 2 maçta çok iyi iş çıkarsa da Barça’nın savunmayı sertleştirmesi ile 3. maçta verimi düşüne Kevin Pangos ile de yolları ayırıyorum.

Gelelim kadroya yeni ekleyeceğimiz isimlere:

  • Real serisi boyunca Larkin isteneni veremediği için hücumda sorumluluk alan, bunun yanında rakip kısalara yaptığı baskıyla da verimli olan Anadolu Efes‘in şutörü Rodrigue Beaubois‘yı kritik 4. maç öncesi kadroya katacağım. Seri ortalaması 14 puan ki son maçta da 16 puan getirmişt.
  • Zenit‘in serideki en istikrarlı ismi olan tecrübeli forvet Will Thomas da tamam mı devam mı maçında yine ön plana çıkmasını beklediğim isim olacak. Son maçta 21 puan getirmişti ve seri ortalaması da 16 puan.
  • Guard rotasyonuna yapacağımız bir diğer takviye de Mirotic’in suskun olduğu seride Davies ile beraber FC Barcelona hücumlarına liderlik eden isim Cory Higgins olacak. Son maçta 14.3 puan getirmişti ve seri ortalaması 16 puan.
  • Tamam mı devam mı maçına çıkacak olan Real Madrid‘de koç Laso’nun enerjisine ve çok yönlü oyununa güvendiği genç isim Usman Garuba da ribaund, blok ve top çalma alanlarındaki katkısı ile çift haneli puan getirebilecek bir isim olarak kadroya dahil edildi.
  • Son maçta Bayern karşısında yegane ayakta kalan isim olan Olimpia Milano‘nun tecrübeli guardı Malcolm Delaney, kritik 4. maçta da çift haneli puan katkısı verebilecek isimlerden biri ki 3. maçta 21 puan getirmişti.

(*Unutmadan ligimize katılmak isteyenler için; ligimizin adı BasketServisi, lig kodu ise F7PEFW64)

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …