Güncel Haberler

TBL’ye Düşen Ormanspor, Eksik Afyon’u Yenip Play-Off Yolunda Ağır Yaraladı

ING Basketbol Süper Ligi 28. hafta erteleme maçında TBL’ye düşmesi kesinleşen OGM Ormanspor, deplasmanda eksik HDI Sigorta Afyon Belediyespor‘u 91-114’lük skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Afyon play-off yarışında önemli bir yara aldı. Artık hem kalan 2 erteleme maçını mutlaka kazanmaları hem de Gaziantep’in erteleme maçında Bahçeşehir’e yenilmesi gerekiyor. Aksi durumda play-off dışında kalacaklar, son bileti Gaziantep kapacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Ormanspor’da Jamelle Hagins 19 sayı, 6 ribaund, 3 asist ile en skorer isim olurken, Tu Holloway 18 sayı, 4 ribaund, 10 asist, Cevher Özer 18 sayı, 4-5 3sayı, 10 ribaund, 4 asist, Erol Can Çinko 16 sayı, 3 asist, Elmedin Kikanovic 14 sayı, 5 ribaund ve Charlon Kloof 14 sayı, 3-6 3zayı, 7 ribaund, 7 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Leissner, Sinan, Kairys ve Macura’dan yoksun olan ayrıca koç Sevim’in de covid nedeniyle takımın başında yer alamadığı Afyon cephesinde Egemen Güven 22 sayı, 8 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile öne çıkarken, Chris Jones 18 sayı, 2 ribaund, 6 asist, Francisco Cruz 17 sayı, 5 ribaund, 8 asist ve Ekrem Sancaklı 17 sayı, 5 ribaund ile direnmeye çalıuşan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …