Güncel Haberler

Euroleague Fantasy Challenge Play-Off 3.Round Seçimleri

Turkish Airlines Euroleague‘de play-off serileri 3. maç heyecanı ile devam edecek.

Ben de her zaman olduğu gibi sizler için Euroleague Fantasy Challege takımımda yaptığım değişiklikleri hazırladım. Keyifli okumalar.

Öncelikle takımdan göndereceğimiz isimlere bir bakalım:

  • İlk olarak son maçta hayal kırıklığı yaratan ve sadece 5.5 puan getirebilen Will Clyburn ile yolları ayırağım. Ataşehir’de çok zorlu bir maça çıkacak CSKA ve reaksiyon göstermesini beklediğim temsilcimiz Fenerbahçe karşısında işleri zor olacak.
  • Yolları ayıracağımız diğer forvet ise Nikola Mirotic olacak. Barça çok kötü bir seri oynuyor şuana kadar ve İspanyol yıldız da bu durumun ana faktörlerinden biri. Normal sezondaki MVP performansından eser yok…
  • Son yolları ayıracağımız ise CSKA’nın Alman uzunu Johannes Voigtmann olacak. Son maçta Fenerbahçe’nin eksik pota altına karşı bile sınırlı bir performanss göstermişti ve İstanbul’da da beklentileri karşılayamayacağını tahmin ediyorum.

Takımımızın yeni görüntüsü de aşağıdaki şekilde olacak:

  • Forvet pozisyonuna Vladimir Lucic‘i ekliyorum. Kendi pozisyonu olan 3 numarada sezon boyunca en istikrarlı ve verimli isim olan Sırp oyuncu, serinin 2. maçında takımı FC Bayern Munich farklı kaybetmesine rağmen 19 puan getirmişti. Audi Dome’da çıkacakları tamam mı devam mı maçında da ön planda olup bizlere 15-20 bandında puan getirmesini bekliyorum.
  • 4 numaraya ekleyeceğimiz yeni isim ise Tornike Shengelia olacak. Gürcü forvet son maçta 24.2 verimlilik puanı ile oynamıştı ve sahanın en iyilerinden biriydi. Zorlu İstanbul deplasmanında da tecrübesi ve savaşçı kimliğiyle CSKA Moskova‘nın en güvendiği isim olacak.
  • 5 numaraya yapacağım takviye ise kötü bir seri geçiren FC Barcelona‘da neredeyse tek ayakta kalabilen isim Brandon Davies olacak. Son maçta uzatmada gelen galibiyette de önemli pay sahibiydi ve tam 36.3 puan getirdi onu seçenlere. Sibur Arena’da da bizlere 20-25 puandan aşağı getirmeyeceğini öngörüyorum.

(*Unutmadan ligimize katılmak isteyenler için; ligimizin adı BasketServisi, lig kodu ise F7PEFW64)

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …