Güncel Haberler

Kızıl Yıldız, Zadar’ı Farklı Geçerek Normal Sezonu Lider Tamamladı

Adriyatik Ligi 26. ve son hafta mücadelesinde Kızıl Yıldız konuk olduğu Zadar‘ı 70-90’lık skorla geçerek normal sezonu lider olarak tamamlamayı başardı. Böylece play-off’lar boyunca da ev sahibi avantajına sahip olacaklar.

Bildiğiniz üzere Adriyatik Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan takım önümüzdeki sezon için Euroleague bileti hakkı elde edecek.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Sırp ekibinde Corey Walden 16 sayı, 6 asist, 4 top çalma ile maçın yıldızı olurken, Jordan Loyd 16 sayı, 3 ribaund, 4 asist Ognjen Dobric 13 sayı, 2 asist ve Branko Lazic 11 sayı ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Hırvatistan temsilcisinde ise Justin Carter 13 sayı, 2 ribaund, Dominik Mavra 12 sayı, 3 ribaund, Kody Justice 10 sayı, 3 ribaund ve Filip Kraljevic 10 sayı, 3 ribaund ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Studentski Engelini Zorla Geçti

Adriyatik Ligi çeyrek final serisi ilk maçında Kızıl Yıldız konuk ettiği Studentski Centar karşısında çok …