Güncel Haberler

Afyon’da Covid Vakaları Can Sıkıyor!

ING Basketbol Süper Ligi‘nde play-off yarışının belirleyici takımlarından HDI Sigorta Afyon Belediyespor‘da artan covid vakaları ve eksikler can sıkıyor.

Tkımın genel menajeri Fazıl Uluçelik, ertelemelerle birlikte önlerindeki 3 maçlarını kazanmaları durumunda play-off biletini kapacaklarını ancak eksikler ve covid vakaları nedeniyle tam 2 haftadır antrenman yapamadıklarını belirtti.

7 oyuncunun sonuçlarının negatif çıkmasıyla ilk kez bugün (26 Nisan) antrenman yapabildiklerini belirten Uluçelik, koç Can Sevim’in ise covid nedeniyle normal sezon görev alamayacağını da belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

Paul Tanner Leissner, 22 gün önceki Galatasaray maçında kafasının üzerine düştükten bu yana antrenmanlara katılamadı. Tetkiklerde kötü bir belirti gözükmese de baş dönmesi nedeniyle odasından bile çıkamadı. Salı günkü Ormanspor maçında oynayıp oynamayacağını şu anda kestiremiyoruz.

Sinan Sağlam Perşembe günü omuzundan ameliyat olacağı için kalan maçlarda oynayamayacak.

7 oyuncumuz covidden döndü ve bugün ilk kez takım antrenmanına katılacak. Fiziksel olarak kayıplara uğradıkları muhakkak.

Ayrıca koçumuz Can Sevim de testinin pozitif çıkması yüzünden 3 maçımıza da yetişemeyecek ve ancak play off’lara kalabilirsek görevine dönebilecek.

3 maçımızı da kazanırsak play-off’lara kalmış olacağız, iki galibiyet almamız durumunda ise Gaziantep’in Bahçeşehir’e kaybetmesini bekleyeceğiz. Maçlara hangi koşullarda çıkarsak çıkalım, her zaman olduğu gibi elimizden geleni yapmaya çalışacağız.

Basketfaul

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …