Güncel Haberler

Koç Bickerstaff, Cedi Hakkında Açıklamalarda Bulundu

NBA‘deki temsilcilerimizden Cedi Osman‘ın son maçta Washington Wizards karşısında sergilediği etkili performansın ardından Cleveland Cavaliers koçu J.B. Bickerstaff açıklamalarda bulundu.

Cavs’ın Wizards’a 119-110’luk skorla yenildiği mücadelede 5 maç sonra süre alan ve ilk beş başlayan Cedi, 37 dakika boyunca parkede kalırken 19 sayı, 5 asist, 2 ribaund ile etkili bir performans sergilemişti.

Karşılaşmanın ardından koç Bickerstaff şu ifadeleleri kullandı:

Oynadığı oyun Cedi’nin karakteri ve nasıl bir insan olduğu hakkında çok şey anlatıyor. Sürekli çalışıyor, takım arkadaşlarına çok önem veriyor. Gerçekten gösterdiği performansa şapka çıkarıyorum.

Burası böyle bir lig. Herkes iniş çıkış yaşıyor. Fakat ne olursa olsun hazır kalmanız gerekiyor. Cedi’nin bu akşamki performansı harikaydı. Sahanın iki tarafında da sonuna kadar mücadele etti.

Eurohoops

Cedi’nin gelişimini de değerlendiren Bickerstaff açıklamalarına şöyle devam etti:

Oyunu üzerinde çalışmak için çok zaman harcıyor. Sezon başında biraz sıkıntı yaşadı ama Cedi’nin çok iyi bir basketbolcu olduğuna inanıyorum. Fırsat yakaladığında, kendisine güvendiğinde oyuna mutlaka etki ediyor. Sürekli olarak oyununun üzerine çalışması onu böyle anlar için hazırlıyor. Bazen oynamamak, oyuncuların kafasını temizlemesine yardımcı oluyor. Üstünüzde o kadar baskı hissetmiyorsunuz. Bir adım geriye gidip kafanızı temizleyebiliyorsunuz. Bu da tıpkı bu gece Cedi’nin yaptığı gibi verimli oynamanızı sağlıyor.

Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …