Güncel Haberler

BSL’de Karşıyaka – Beşiktaş Maçına Covid Engeli!

ING Basketbol Süper Ligi‘nde 30. hafta programı kapsamında oynanması planlanan Pınar KarşıyakaBeşiktaş Icrypex karşılaşması ertelendi.

25 Nisan Pazar günü saat 13:00’de İzmir Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma Kaf-Kaf’da artan covid vakaları nedeniyle TBF tarafından ileri bir tarihe ertelendi.

Bu sezon covid belası her takımımızın canını sıktı ve bir çok kez canını sıktı ama en çok etkilenen takımlardan biri kuşkusuz İzmir temsilcisiydi. Hatırlayacağınız üzere Beşiktaş cephesinde de Nisan ayının başında oyuncular ve personellerin de yer aldığı toplam 22 vaka tespit edilmişti.

Karşıyaka, oynadığı 28 maçın ardından 20 galibiyet çıkarmış ve 3. sırada yer alıyordu. Siyah beyazlılar ise yine 28 maçtan toplam 17 galibiyet çıkarırken 7. sırada yer aldılar.

Diğer taraftan Karşıyaka, 5 Mayıs’ta başlayacak olan FIBA Şampiyonlar Ligi Final 8 turnuvasında Nymburk ile karşılaşacak, bu nedenle de İzmir ekibinde o maça kadar vakaların ne durumda olacağı endişe yaratıyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe, Manisa’yı Güle Oynaya Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik …