Güncel Haberler

Eksik Atlanta, Bogdan Liderliğinde Miami’yi Geçti!

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde önemli eksikleri bulunan Atlanta Hawks konuk ettiği Miami Heat‘i Bogdanovic’in etkili performansı eşliğinde 103-118’lik skorla farklı geçti.

Bu sonuçla Hawks derecesini 33-27 yaptı ve 5. sırada yer aldı. Heat ise 31-29 ile 7. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Capela ve Young’dan yoksun olan Hawks’da Bogdan Bogdanovic 21 sayı, 5-9 3sayı, 3 ribaund, 8 asist ile öne çıkarken, John Collins 20 sayı, 8 ribaund ve kenardan gelen isimler Danilo Gallinari 17 sayı, 3-7 3sayı, 5 ribaund, Brandon Goodwin 17 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Oladipo’dan yoksun olan Heat cephesinde ise Kendrick Nunn 21 sayı, 5-9 3sayı 2 ribaund, 2 asist ile en skorer isim olurken, Jimmy Butler 19 sayı, 2 ribaund, 7 asist, 3 top çalma, Bam Adebayo 16 sayı, 3 ribaund, 5 asist, 3 top çalma ve Trevor Ariza 13 sayı, 3-6 3sayı, 10 ribaund, 3 asist ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …