Güncel Haberler

Petkim’den Yunanistan’a Yolcu Var

Yunanistan Ligi‘nin iddialı takımlarından Promitheas, play-off’lar öncesi guard rotasyonuna takviye yapma peşinde.

Halihazırda ülkemizde Petkim Spor forması giyen Kendrick Ray ile büyük ölçüde anlaştılar. İzmir temsilcisinin bir galibiyet daha alarak ligde kalmayı garantilemesinin ardından Birleşik Amerikalı guardın ayrılmasına izin vereceği gelen haberler arasında.

1.88 metre boyunda olan 27 yaşındaki Ray, bu sezon 26 maçta ortalama 29.8 dakika süre alırken 14.7 sayı, yüzde 34.3 3sayı, 2.4 ribaund, 4.4 asist istatistikleriyle katkı vermişti.

İstikrar konusunda sorunlar yaşayan Ray, takımın ana skoreri rolüne tam olarak uyum sağlayamadı. Bir çok maçta taşın altına eline sokmakta isteksiz kalması, maç içerisindeki devamlılığı sağlayamaması Petkim’in de bu sezonu beklentilerin altında bitirmesine neden oldu. Şimdi tekrar AEK forması ile boy gösterdiği Yunanistan Ligi’ne dönecek. Promitheas’da Grant kardeşlerin liderliğinde alternatif skor opsiyonu olarak, sorumluluğu biraz daha azalmış şekilde belki başarılı olabilir. Zaten iyi takımlarda ana skor opsiyonu olamayacağını kariyerinin daha önceki yıllarında da göstermişti, Petkim macerası da onun için pek iyi geçmedi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Petkim, Manisa’yı Kendi Evinde Ezip Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 22. hafta mücadelesinde Aliağa Petkim Spor konuk olduğu Manisa BBSK‘yı …