Güncel Haberler

Sertaç Şanlı, Euroleague Play-Off’ları Öncesi Anadolu Efes Stüdyo’ya Konuk Oldu

Anadolu Efes‘in ve milli takımın formda uzunu Sertaç Şanlı önlerindeki Real Madrid eşleşmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Anadolu Efes Stüdyo’ya konuk olan Şanlı, Turkish Airlines Euroleague play-off turunundaki Real Madrid eşleşmesi hakkında şu ifadeleri kullandı:

Sezona istediğimiz gibi giremedik ama o kötü dönemi iyi idare ettik. Şu anda da playoffta bulunduğumuz yerden, elde ettiğimiz saha avantajından dolayı mutluyuz.

Bizim adımıza kırılma noktası olarak ikinci yarıdaki bütün maçları gösterebilirim çünkü sezonun ilk yarısı belli dönemlerde kendimizi bulmuştuk ama sezonun ikinci yarısından itibaren geçen sene herkesin alıştığı, herkesin görünce mutlu olduğu o oyunu daha iyi sahaya yansıttık. Sezonun ilk bölümündeki alışma döneminden sonra daha kendimiz gibi oynamaya başladık. İlla ki bir maç seçeceksem de deplasmandaki Barcelona maçını söyleyebilirim. Çünkü oraya gitmeden önce okuyordum bazı yerlerde ‘Efes çok iyi durumda değil, ilk 8’deki takımlar arasında sadece Barcelona galibiyeti var’ diyorlardı. İlla ki bir maç seçeceksem deplasmandaki Barcelona maçını seçerim ama genel olarak baktığımız zaman sezonun ikinci yarısını söylemek daha doğru olur.

Real Madrid ne kadar eksik olursa olsun, sorun yaşarsa yaşasın kaç senedir burada oynuyorlar ve buraları oynamayı çok iyi biliyorlar. Saha içinde hakemlerle konuşmaları, antrenörün yapacağı bir itiraz belki onlara ekstra bir düdük kazandırıp bize kaybettirir. Çok kolay bir seri olmayacak. Tabii ki kazanacağımıza inanıyorum, hiçbir şüphem yok ama çok da kolay bir rakip değil. Yani seçilecek bir rakip değil.

En önemli şey sonuna kadar sahaya neyimiz var, neyimiz yok o mücadeleyi koymak. Neden playoffta olduğumuzu seyirciye göstermeliyiz. Güzel bir seri olacak seyirci için. Bizim için en önemli şey kendimiz gibi olabilmek bütün seri boyunca. Biz bunu başarabildiğimiz ben inanıyorum ki bu seriyi geçeceğiz. Final Four’a da daha güçlü gireceğiz, kendimize daha inanarak gireceğiz. Tabi en önemli şey kazanabiliriz, kaybedeberiz ama sonuna kadar o mücadeleyi sahada göstermek.

Anadolu Efes Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …