Güncel Haberler

Euroleague Takımları, Mali Konular İçin Yeniden Toplanacak!

11 Euroleague takımının yakın zamanda toplanadak CEO Jordi Bertomeu ile görüşmesi bekleniyor.

Hatırlayacağınız üzere 7 Turkish Airlines Euroleague takımı geçtiğimiz Pazar günü Atina’da bir araya gelerek gündemi finansal sorunlar olan bir toplantı gerçekleştirmişti.

Bu görüşmede en çok öne çıkan konu lig yönetiminin hissedarlara pandemi nedeniyle ekstra bir finansal destek sağlamamasıydı.

Gelen haberlere göre bu sorunler henüz tarihi belirlenmemiş bir toplandıta 11 kulübün-hissedarın ve Euroleague CEO’su Jordi Bertomeu’nun katılımıyla yapılacak bir toplantıda masaya yatırılacak. Toplantının Nisan ayının içinde yapılacağı da gelen haberler arasında.

Aslında geçtiğimiz Pazar Atina’da yapılan toplantıya 11 A lisanslı kulübün hepsinin temsilcileri davet edilmişti. Ancak Eurohoops’un haberine göre 3 İspanyol takımı Real Madrid, Barcelona ve Baskonia artı temsilcimiz Fenerbahçe Beko’nun temsilcileri toplantıda yer almadılar.

Mundo Deportivo’nun haberine göre ise FC Barcelona kulübü yetkilileri ısrarlı bir şekilde böyle bir davet almadıklarını, Atina’daki toplantıdan da haberlerinin olmadığını belirttiler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …