Güncel Haberler

Hall of Fame’de Michael Jordan’ın Kobe Bryant’ı Temsil Edeceği Açıklandı

NBA Şöhretler Müzesi’ne giriş töreni 15 Mayıs’ta düzenlenecek ve Kobe Bryant, Tim Duncan, Kevin Garnett gibi isimler müzeye kabul edilecek.

Şöhretler Müzesi’nin 2020 sınıfı pandemi önlemleri nedeniyle gerçekleştirilememişti. Bu düzenlenecek törende yakaşık 1.5 sene önce trajik bir şekilde helikopter kazansında hayatını kaybeden Kobe Bryant da müzeye kabul edilecek.

Bryant hayatta olduğu dönemde bu törende kendisini Michael Jordan ya da Phil Jackson’ın temsil etmesini istemişti. Gelen son haberlere göre de efsane ismin isteği kabul olacak ve majesteleri onu temsil edecek.

Hatırlayacağınız üzere Jordan, Kobe’nin vefatının ardından Staples Center’da düzenlenen cenaze töreninde de yakın arkadaşını uğurlarken duygusal bir konuşma yapmıştı.

Müzeye kabul edilecek isimlerden Duncan’ı Spurs efsanelerinden David Robinson temsil edecekler, bildiğiniz üzere ikili 1999 yılında Spurs organizasyonunun ilk şampiyonluğunu beraber kazanmışlardı.

Garnett’ı ise Isaiah Thomas temsil edecek.

Şöhretler Müzesi’ne kabıl edilecek ve onları temsil edecek isimlerin tam listesi şu şekilde:

Kobe Bryant – Michael Jordan
Kevin Garnett – Isiah Thomas
Tim Duncan – David Robinson
Patrick Baumann – Russ Granik
Tamika Catchings – Alonzo Mourning
Kim Mulkey – Michael Jordan
Barbara Stevens – Geno Auriemma
Eddie Sutton – John Calipari
Rudy Tomjanovich – Hakeem Olajuwon

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …