Güncel Haberler

Simon, Anadolu Efes Stüdyo’da Real Madrid Eşleşmesini Değerlendirdi

Anadolu Efes‘in tecrübeli forveti Krunoslav Simon, Turkish Airlines Euroleague play-off’ları öncesi Anadolu Efes Stüdyo’ya konuk oldu ve Real Madrid eşleşmesini değerlendirdi.

Simon şu ifadeleri kullandı:

Şu ana kadar önümüze koyduğumuz hedefleri değerlendirme açısından değerlendirdiğimizde bence başarılı bir sezon oldu. Bundan da memnuniyet duyuyoruz, mutluyuz ama tabii ki önemli olan sezonun sonunda mutlak hedefi gerçekleştirmek olacak. Ama şu anda gayet mutlu olduğumuzu söyleyebilirim.

Çok uzun bir sezon oldu. Özellikle şu maç dönüm noktası oldu diyebileceğim bir maç seçemiyorum ama sezon başında bazı sakatlıklar ve sorunlar yaşadıktan sonra asıl ivlenmeyi normal sezonun ikinci yarısından itibaren yaşamaya başladık. ikinci yarıda oynamış olduğumuz tüm maçlar bizim açımızından dönüm noktası ve performansımızı gerçek anlamda sergilediğimiz maçlar oldu diye düşünüyorum. Çünkü o maçlarda özellikle de bir önceki sezon gösterdiğimiz performansı yakalama noktasında önemli performanslar sergiledik.

Real Madrid ile eşleşmekten dolayı çok da mutlu değilim açıkçası. Çünkü Real Madrid takım olarak çok büyük saygı duyduğum bir takım. Evet biz de çok iyi bir takımız ve şu anda baktığınızda ligdeki tüm takımları mağlup edebilecek kapasiteye sahip bir takımız ama seçme hakkı bana verilseydi Real Madrid eşleşmesini seçmezdim.

Neler olacağını kestirmek açıkçası çok kolay değil. Çünkü seri daha başlamamış durumda. İlginç bir eşleşme olacağı kesin. Önemli olan bu noktada elimizden gelen her şeyi, tüm gücümüzle ortaya koyuyor olmak. Birinci ve ikinci maçlar sonunda serinin gidişatıyla ilgili biraz daha net bir şeyler söylemek mümkün olabilir ama burada önemli olan kaybetsek bile bu seride elensek bile günün sonunda elimizden gelen her şeyi yaptık, tüm mücadeleyi terimizin son damlasına kadar ortaya koyduk diyebilmektir.

Anadolu Efes Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …