Güncel Haberler

Furkan Korkmaz: “Rolümü Buldum ve Takıma Katkı Veriyorum.”

Milli yıldızımız Furkan Korkmaz, son dönemde Philadelphia 76ers‘da sergilediği performans hakkında açıklamalarda bulundu.

NBA’deki temsilcilerimizden biri olan genç skorer Furkan, son dönemde ortaya koyduğu etkili performansla tekrar dikkatleri üstüne çekmeyi başardı.

Takımının deplasmanda oynadığı son 2 maçta üst üste 20 sayı üreterek önemli katkılar veren Korkmaz, Thunder karşısında ise 5 top çalarak kariyer rekorunu kırmıştı.

Furkan Korkmaz, son dönemde gösterdiği performansı değerlendirirken şunları söyledi:

Birçok zorlu dönem geçirdim. Dört yıldır bu organizasyondayım ve son iki sezonda kendimi gösterebildiğim ve organizasyona yardımcı olabildiğim için mutluyum. Bu beni kişisel olarak gerçekten mutlu ediyor. Birçok şey yaşadım, hem Türkiye’de hem de burada ama nihayet rolümü buldum ve takıma katkı veriyorum.”

Genç yıldız, savunma performansı ile ilgili ise “Savunmada oyunu daha fazla öğrenmeye başlıyorum. Savunmada oyunu öğrenmek için yeterince süre geçirdim burada. Bence rakibi analiz etme, analiz raporlarını okuma ve buna bağlı kalma konusunda iyi bir iş çıkarıyorum.

Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Phoenix, Ettiği Lakers’ı Lebron’a Rağmen Yenmeyi Başardı

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Phoenix Suns konuk ettiği Los Angeles Lakers‘ı Lebron’a rağmen 113-123’lük skorla …