Güncel Haberler

Zenit, Parma’ya Son Nefeste Kaybetti

VTB Ligi mücadelesinde Euroleague play-off ekiplerinden Zenit konuk olduğu Parma‘ya son nefeste kaybetti.

Bitime 24 saniye kala çizgiye giden Juskevicius ikide 1 atarak Parma lehine skoru 78-76’ya taşıdı. Sonrasında Zenit adına Hollins üçlükten yararlanamadı, ardından hücum ribaundunu alan Trushkin de bitime 8 saniye kala atıştan faydalanamadı. Bir kez daha ribaundu Zenit aldı ama Khvostov kötü bir pasla topu kaybedince bir atış şansı daha bulamadılar ve maçın skoru bu şekilde tescillenmiş oldu.

Bu sonuçla Parma derecesini 10-12 yaptı ve son 2 haftaya girilirken play-off biletini büyük ölçüde garantilemiş oldu. Normal sezonu zaten lider bitirmeyi garantilemiş olan Zenit ise 19-4 ile son maçına formalite icabı çıkacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Parma’da Adas Juskevicius 11 sayı, Boris Savovic 11 sayı, 4 ribaund ve Marcel Ponitka 10 sayı, 4 asist ile galibiyetin mimarları oldular.

Zenit cephesinde ise Billy Baron 17 sayı ile en skorer isim olurken, Andrey Zubkov 13 sayı, 4 ribaund ve Tarik Black 11 sayı, 3 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Heurtel, Federasyon ile Anlaşmasını Bozdu ve Zenit ile İmzaladı!

Euroleague ve Liga Endesa’nın güçlü ekiplerinden Barcelona ile Real Madrid’in sorunlu şekilde ayrılan, yaz dönemiminin …