Güncel Haberler

Efes GM’i Yılmaz’dan Micic Açıklaması!

Turkish Airlines Euroleague‘de normal sezonu 3. sırada tamamlayan ve play-off eşleşmelerinde ev sahibi avantajını kazanan Anadolu Efes‘in yıldızları şimdiden transfer piyasasının gündeminde.

Bu yaz için NBA opsiyonu bulunan ve sezon içerisinde hakları Oklahoma City Thunder’a takaslanan Vasilije Micic için geçtiğimiz günlerde İspanyol basınında önümüzdeki sezon için Thunder ile anlaştı iddiası yer almıştı.

Konuya açıklık getiren Anadolu Efes‘in genel menajeri Alper Yılmaz, Sports TV’ye şu değerlendirmeyi yaptı:

Micic’in hakları Philadelphia’dan, Oklahoma’ya gitti. Onlar isterlerse takas edebilir veya satabilirler. Yazın kullanabileceği bir opsiyonu var ama şu an ne onun, ne menajerinin, ne bizim böyle bir düşüncemiz yok. Şu anda bu sezonu en iyi şekilde bitirmeye konsantreyiz, bunu yaptığımız konuşmalardan rahatlıkla söyleyebilirim. Takımın başarısı için hep birlikte elimizden geleni yapacağız. Sene sonunda şartlar ne olur, Micic’in isteği ne olur bunları konuşacağız. Biz takımda olmasından çok mutluyuz. Daha uzun yıllar takımımızda kalmasını istiyoruz, bunun için gerekli görüşmeleri yapacağız. Her oyuncunun hayalleri ve hedefleri var. O hayalleri gerçekleştirme konusunda, bize bu kadar yardımcı olmuş, katkı sağlamış bir oyuncunun yanında olmak vazifemiz.

Sports TV

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Pierria Henry Doping İhlali Nedeniyle Dört Yıl Men Cezası Aldı!

Pierria Henry, büyük olasılıkla sahte doping numunesi kullanarak yasaklı bir yöntem kullandığı gerekçesiyle 48 ay …