Güncel Haberler

Eksik Lakers, Deplasmanda Charlotte’a Takılmadı

NBA Batı Konfernası’nın iddialı takımlarından Los Angeles Lakers, konuk olduğu Charlotte Hornets‘ı önemli eksiklerine rağmen 101-93’lük skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Lakers derecesini 34-21 yaptı ve Batı’da 5. sırada yer aldı. Hornets ise 27-26 ile Doğu’da 7. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Lebron ve Davis’den yoksun olan Lakers’da Kyle Kuzma 24 sayı, 4-12 3sayı, 4 ribaund ile en skorer isim olurken, Dennis Schröder 19 sayı, 3-7 3sayı, 4 ribaund, 6 asist ve kenardan gelen Alex Caruso 13 sayı, 3-5 3sayı, 2 ribaund, 6 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Rozier ve Ball’dan yoksun olan Hornets cephesinde ise Devonte Graham 19 sayı, 3-13 3sayı, 6 asist ile en skorer isim olurken, Caleb Martin 17 sayı, 3-7 3sayı, 10 ribaund, 5 asist ve Jalen McDaniels 16 sayı, 8 ribaund, 2 top çalma ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=Fuvh6V3Hl3c

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Phoenix, Ettiği Lakers’ı Lebron’a Rağmen Yenmeyi Başardı

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Phoenix Suns konuk ettiği Los Angeles Lakers‘ı Lebron’a rağmen 113-123’lük skorla …