Güncel Haberler

Gasol, Barça Formasıyla Sahalara Dönüyor!

Ve beklenen an geldi! Efsane uzun Pau Gasol, bu akşam FC Barcelona forması ile Turkish Airlines Euroleague sahnesinde boy gösterecek.

Katalan ekibinin 9 Nisan Cuma akşamı FC Bayern Munich’i konuk edeceği maçta parkeye çıkacak tecrübeli uzun.

Mundo Deportivo’da yer alan haberde koç Saras Gasol hakkında şu ifadeleri kullanmış:

Pau iyi durumda. İdman temposunu yükseltiyor, burada rahat ve biz de artık ona süre vermeyi düşünüyoruz. Ancak nasıl bir durumda ve ne kadar süre vereceğimiz konusunda henüz bir düşüncemiz yok. Önümüzdeki 24 saat içinde bu konu üzerinde düşüneceğiz.

Mundo Deportivo

Aynı haberde milli takımdan da takım arkadaşı olan Claver’in de onunla ilgili açıklamalarına yer verilmiş:

Pau’yla şimdiye kadar paylaştığım her şey birer ayrıcalıktı ve sezonun sonuna kadar burada olacağı için şanslıyız. Umarım formda hissetmesi doğrultusunda istediği her şeyi yapabilir. Hepimiz ona yardımcı olacağız.

Mundo Deportivo

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …