Güncel Haberler

Cleveland, Deplasmanda Oklahoma’yı Farklı Geçti (Cedi süre almadı)

NBA Doğu Konferansı’nın vasat ekiplerinden Cleveland Cavaliers, konuk olduğu Oklahoma City Thunder‘ı 129-102 gibi farklı bir skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Cavs Dooğu’da 19-32 ile 12. sırada yer alırken, üst üste 5. kez kaybeden Thunder ise 20-32 ile Batı’da 13. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Nanc Jr. ve Allen’dan yoksun olan Cavs’da Collin Sexton 27 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile en skorer isim olurken, Darius Garland 21 sayı, 3-7 3sayı, 3 ribaund, 5 asist, Kevin Love 18 sayı, 3-8 3sayı, 11 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ve kenardan gelen Taurean Prince 22 sayı, 5 3sayı, 3 ribaund, 6 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Temsilcimiz Cedi Osman kadroda olmasına rağmen süre almadı.

Thunder cephesinde ise kenardan gelen Ty Jerome 23 sayı, 5-9 3sayı, 3 ribaund, 3 asist ile en skorer isim olurken, Moses Brown 13 sayı, 11 ribaund, Theo Maledon 14 sayı, 2 ribaund, 4 asist ve Kenrich Williams 12 sayı, 7 ribaund, 9 asist ile diğer direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …