Güncel Haberler

Geçen Yılın Finalistleri Kapıştı, Miami Bu Kez Lakers’ı Yendi

NBA‘de geçen sezon finalde kapışmış olan iki takımın mücadelesinde ev sahibi konumundaki Miami Heat, Lebron ve Davis’den yoksun Los Angeles Lakers‘ı 104-110’luk skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Heat derecesini 27-25 yaptı ve Doğu2da 6. sırada konumlandı. Lakers ise 32-20 ile Batı’da 5. sıraya geriledi.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Heat’de Jimmy Butler 28 sayı, 7 ribaund, 5 asist, 3 top çalma ile yıldızlaşırken, Victor Oladipo 18 sayı, 2-3 3sayı, 4 ribaund, 2 asist, 3 top çalma, Bam Adebayo 13 sayı, 7 ribaund, 4 asist, 2 blok ve kenardan gelen Tyler Herro 15 sayı, 4-5 3sayı, 2 ribaund, 2 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Davis, Horton-Tucker, Kuzma ve Lebron’dan yoksun olan Lakers cephesinde ise Kendavious Caldwell-Pope 28 sayı, 6-11 3sayı, 4 ribaund ile öne çıkarken, sakatlıktan döne Andre Drummond 15 sayı, 12 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ve Dennis Schröder 10 sayı, 6 ribaund, 14 asist ile diğer direnen isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=gcq44kHy0wg

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Indiana, Lakers’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı’nın dişli ekiplerinden Indiana Pacers, konuk ettiği Batı’nın play-off kovalayan önemli ekiplerinden Los …