Güncel Haberler

Phoenix, Lider Utah’ı Uzatmada Devirdi (Ersan süre almadı)

Batı Konferansı’nda zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede Phoenix Suns konuk attığı NBA’in en yüksek galibiyet yüzdesine sahip olan takımı Utah Jazz‘ı uzatma sonunda 113-117’lük skorla devirmeyi başardı.

Normal sürenin bitimine 10 saniye kala Mitchell’dan gelen üçlükle Jazz skoru 102-102 eşitledi, ardından Booker’dan gelen son saniye denemesi başarılı olmayınca maç uzatmaya gitti. Uzatma bölümünde Booker, Ayton, Paul üçlüsüyle maça ağırlığını koyan Suns, farkı güvenli seviyede tutarak maçı kazanan taraf oldu.

Bu sonuçla Suns derecesini 36-14 yaparak 2. sırada yer aldı. Jazz ise 38-13 ile liderliğini sürdürdü.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Suns’da Devin Booker 35 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile maçın yıldızı olurken, Chris Paul 29 sayı, 3-7 3sayı, 4 ribaund, 9 asist ve DeAndre Ayton 18 sayı, 12 ribaund, 2 top çalma, 3 blok ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Jazz cephesinde ise Donovan Mitchell 41 sayı, 4-12 3sayı, 8 ribaund, 3 asist ile dirense de takımını galibiyete taşıyamadı. Bojan Bogdanovic 20 sayı ve Rudy Gobert 16 sayı, 18 ribaund, 2 asist, 3 top çalma ile ona diğer yardımcı olan isimlerdi. Milli oyuncumuz Ersan İlyasova kadroda olmasına rağmen süre almadı.

https://youtu.be/_cXVhqpR0tc

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …