Güncel Haberler

Denver, San Antonio Karşısında Hata Yapmadı (Jokic triple-double ile flört etti)

NBA Batı Konferansı mücadelesinde güçlü Denver Nuggets konuk ettiği San Antonio Spurs karşısında hata yapmadı ve 96-106’lık skorla kazanan taraf oldu.

Bu sonuçla Nuggets derecesini 33-18 yaparak 4. sırada yer alırken, Spurs ise 24-25 ile 9. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Murray’den yoksun olan Nuggets cephesinde Nikola Jokic 25 sayı, 9 ribaund, 10 asist ile triple-double’la flört ederken Michael Porter Jr. 18 sayı, 10 ribaund ve Will Barton 14 sayı, 2-7 3sayı, 4 ribaund, 5 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Spurs’de ise Dejounte Murray 18 sayı, 5 ribaund, 6 asist ile öne çıkarken, Derrick White 18 sayı, 4 ribaund, 2 asist ve DeMar DeRozan 14 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile diğer direnen isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=kdlRLfmdjHQ

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Phoenix, Ettiği Lakers’ı Lebron’a Rağmen Yenmeyi Başardı

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Phoenix Suns konuk ettiği Los Angeles Lakers‘ı Lebron’a rağmen 113-123’lük skorla …