Güncel Haberler

Wall’a Kavuşan Houston’dan Dallas’a Sürpriz!

NBA Batı Konferansı’nın vasat ekiplerinden Houston Rockets, yıldızı Wall’un döndüğü maçta Dallas Mavericks‘i 93-102 ile geçerek gecenin sürprizine imza attı.

Bu sonuçla 5 maç sonra kazanmayı hatırlayan Rockets derecesini 14-37 yaparken 14. sırada yer aldı. 5 maçlık galibiyet serisi sona eren Mavs ise 28-22 ile 7. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Rockets’da John Wall 31 sayı, 4-10 3sayı, 3 ribaund, 7 asist, 4 top çalma ile yıldızlaşırken, Christian Wood 22 sayı, 5-8 3sayı, 10 ribaund ve Kevin Porter Jr. 14 sayı, 2-5 3sayı, 4 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Mavs cephesinde ise sakatlıktan dönen Kristaps Porzingis 23 sayı, 12 ribaund ile öne çıkarken, Luka Doncic 23 sayı, 1-9 3sayı, 9 ribaund, 5 asist ve kenardan gelen Tim Hardaway Jr. 18 sayı, 3-9 3sayı, 6 ribaund ile diğer direnen isimler oldular.

https://youtu.be/lG2wdFr8_Uc

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Phoenix, Ettiği Lakers’ı Lebron’a Rağmen Yenmeyi Başardı

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Phoenix Suns konuk ettiği Los Angeles Lakers‘ı Lebron’a rağmen 113-123’lük skorla …