Güncel Haberler

BSL’de 28. Hafta Programında Oynanacak 2 Maç Daha Ertelendi!

ING Basketbol Süper Ligi 28. hafta programında yer alan 2 maç takımlardaki covid vakaları nedeniyle şimdiden ertelendi.

Salgının maalesef ülkemizdeki artan etkisi basketbolu vurdu ve önümüzdeki haftasonu oynanması planlanan 2 maç daha ertelendi.

TBF’den yapılan açıklamada 10 Nisan Cumartesi günü oynanması planlanan Büyükçekmece – Beşiktaş Icrypex ve Darüşşafaka Teken – Petkim Spor maçları Beşiktaş ve Petkim’deki artan covid vakaları nedeniyle sonradan açıklanacak ileri bir tarihe ertelendi.

Hatırlayacağınız üzere BSL 27. hafta programında geçtiğimiz haftasonu oynanması planlanan Beşiktaş Icrypex-Bahçeşehir Koleji ve Tofaş-Petkim Spor karşılaşmaları da aynı sebepten ötürü ertelenmişti.

Bizler de iki takımızdaki ilgili kişilere acil şifalar diliyoruz, umarız bu haftayı da izolasyon ve iyileşme süreciyle atlatıp sonraki hafta tekrar sahalara dönerler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Galatasaray, İki Yıldız Guardı Walden ve Prepelic ile Yollarını Ayırdı

FIBA Şampiyonlar Ligi temsilcilerimizen Galatasaray, iki yıldız guardı ile yollarını ayırdığını duyurdu. Türkiye Sigorta Basketbol …