Güncel Haberler

Euroleague Fantasy Challenge 32.Hafta Seçimleri

Turkish Airlines Euroleague‘de 32. hafta programı Salı günü oynanacak maçlarla başlayacak.

Ben de sizler için Euroleague Fantasy Challenge takımımdaki değişiklikleri her zaman olduğu gibi paylaşacağım. Keyifli okumalar.

*3 değişiklik hakkımız var ama ben sadece 2 pozisyonda değişiklik yapacağım, diğer isimlerden memnunum.

Öncelikle takımdan göndereceğimiz isimlere bir bakalım:

  • Yolları ayıracağımız ilk isim Mike James olacak. CSKA Moskova’nın yıldız skoreri VTB maçında yine koç Itoudis ile laf dalaşına girdi ve bu sefer süresiz olarak kadro dışı bırakıldı. Milano’dan sonra Rus ekibinde de istenmeyen adam konumuna gelmiş durumda. Bakalım bu sezon bir daha onu CSKA forması ile görecek miyiz…
  • Şut performansıyla ön çıkan ve geçen 2.56 milyon Euro’luk maliyetine rağmen geçen hafta sadece 10 puan getiren Sasha Vezenkov ile yolları ayıracağım. Zaten Valencia deplasmanında olacaklar ve kazanmalarını da beklemediğim için bonus da alamayacak Bulgar forvet.

Kadoya yeni ekleyeceğimiz isimler ise şöyle:

  • Her ne kadar Khimki için sezon bitmiş olsa da VTB sahnesinde halen play-off kovalıyorlar ve Euroleague’deki maçları hazırlık olarak görüyorlar. Üstelik bu hafta içerdeler ve rakipleri dişlerine göre olan Asvel. Alexey Shved‘in de istatistiklere oynamayı ne kadar çok sevdiğini biliyoruz. Böyle bir ortam yakalamışken de mutlaka ekstra oynayıp bizlere güzel puanlar getirecektir.
  • Takıma ikinci ekleyeceğim isim ise FC Bayern Munich‘in son maçlarda ritm bulan Sırp forveti Vladimir Lucic olacak. Evet bu hafta içerde zor bir maç oynayacaklar Fenerbahçe ile ama temsilcimizin forvet savunmasının iyi olmadığını biliyoruz, Lucic’in takımı kaybetse bile bizlere iyi puan getireceğini düşünüyorum ki son 3 maçtaki ortalaması 21 zaten.

Takımımızın yeni görüntüsü de aşağıdaki şekilde olacak:

(*Unutmadan ligimize katılmak isteyenler için; ligimizin adı BasketServisi, lig kodu ise F7PEFW64)

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …