Güncel Haberler

Beal’siz Washington, Westbrook’un Tarihi Triple-Double’ıyla Indiana Engelini Geçti

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Beal’dan yoksun olan Washington Wizards konuk ettiği Indiana Pacers‘ı Westbrook’un tarihi triple-double performansı ile 124-132 yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Wizards derecesini 17-28 yaparak 12. sırada yer alırken, Pacers ise 21-24 ile 9. sırada kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Beal’den yoksun olan Wizards’da Russell Westbrook 35 sayı, 4-6 3sayı, 14 ribaund, 21 asist ile harika istatistikler yakaladı ve sezonun 16. triple-double’ına imza atarkne NBA tarihinde tirple-double yaparken 35 sayı, 20 asist barajını geçebilen ilk isim oldu. Rui Hachimura 26 sayı, 8 ribaund, 3 asist ve kenardan gelen isimler Chandler Hutchinson 18 sayı, 5 ribaund, Raul Neto 15 sayı, 4 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Pacers cephesinde ise Domantas Sabonis 35 sayı, 11 ribaund, 6 asist, 2 top çalma ile takımına liderlik ederken Malcolm Brogdon 26 sayı, 5-10 3sayı, 4 ribaund, 8 asist ile ona eşlik edebilen diğer isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Orlando, Evindeki İlk Maçta Cleveland’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 3. maçında Orlando Magic konuk ettiği Cleveland Cavaliers‘ı 121-83 …