Güncel Haberler

Koç Sekizkök ve Micic, Panathinaikos Galibiyetini Değerlendirdiler

Turkish Airlines Euroleague 31. hafta mücadelesinde Anadolu Efes, konuk ettiği Panathinaikos’u 85-65’lik skorla çok rahat geçti.

Koç Ataman’ın Bayern maçı sonunda hakemlere göstediği tepki nedeniyle 1 maç ceza almasıyla beraber kariyerinde ilk kez başantrenör olarak bir Euroleague maçında görev alan koç Yakup Sekizkök şu ifadeleri kullandı:

20 sayı öndeydik ama hiç kolay bir maç olmadı. Çok sıkı çalıştık, sahada çok savaştık. Daha önce de söylediğim gibi Panathinaikos maçları çok zor olur. İlk yarının sonunda tempoyu geliştirmek istediğimizi söyledim. Bunu yapamadık ama savunmada iyi iş çıkarttık. Kolay şutlara izin vermedik. Bence sayı farkını da bu yarattı.”

beIN Sports

Anadolu Efes‘in Sırp yıldızı Vasilije Micic ise şu ifadeleri kullandı:

Bence kolay bir maç olmadı. Bu maçtan önce üzerimizde baskı vardı. Bence bugün bir kez daha savunmanın bizim için ne kadar önemli olduğunu gördük. Ben bir önceki maçımızda Bayern’e karşı asıl problemi savunmada yaşadığımızı düşünüyorum. Tüm oyunculardan katkı aldık ki bu bence çok önemli. Sahaya adım atan herkes bize bir şeyler kattı. Kesinlikle bize karşı adam değişimli savunma oynayacak takımlar olacaktır. Geçtiğimiz yıl da böyle olmuştu. Buna bir çözüm bulmalıyız. Çok fazla silahımız var. Sabırlı ve agresif olmalı ve topu dolaştırmalıyız. Hücumda topu hızlıca karşı sahaya taşımalı ve savunmadaki zaafları değerlendirmeliyiz. Bugün de ikinci yarıda akıllıca oynadık ve boş şutları bulduk.

beIN Sports

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …