Güncel Haberler

Koç Sarıca, Son Saniyede Kaybettikleri Holon Maçının Ardından Açıklamalarda Bulundu

FIBA Şampiyonlar Ligi 4. hafta mücadelesinde temsilcimiz Pınar Karşıyaka deplasmanda Hapoel Holon’a son saniyede çalınan teknik faulle 77-76 yenildi.

Karşılaşmanın ardından koç Ufuk Sarıca açıklamalarda bulundu:

Çok zor ve sert bir maç oynadık. Holon çok iyi bir takım. Son iki deplasman maçlarını da kazanmışlardı. İlk yarıda iyi oynadık. Özellikle de hücumda 46 sayı bulduk. Fakat ikinci yarıda aşırı sayıda basit hatalar yaptık. İki gün önce Anadolu Efes ile oynadığımız için normaldi. Rakibimiz yetenekli ama korkunç hatalar yaptık. İki maçımız daha var. Holon’u tebrik ederim.

0,6 saniye kala basketbolun içinde olan büyük hatalardan biri gerçekleşti. Çizgiye bastık. Molada da konuştuk aslında ama bazen oyunun içinde böyle hatalar oluyor. Ama çok da kolay çalınan bir teknik faul değil. Kural tabii ki ama bundan önce ikinci devrede bazı kuralların hiç uygulanmadığını gördük. Belki doğru çalınan fauller vardı ama İsrail’de hiç bu kuralların uygulanmadığını gördük. İsrail’de biz aynı tepkileri gösterince teknik faul çıktı ama bugün maalesef sahada değişik bir durum vardı. Şampiyonlar Ligi’nin organizasyon olarak daha iyi yere gelmesi için de bence hakem organizasyonunu daha iyileştirmesi lazım. Ama sonuçta hatalar oluyor, biz de böyle bir hata yaptık.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …