Güncel Haberler

Zenit, Deplasmanda Avtodor’u Ezdi Geçti

VTB Ligi mücadelesinde Euroleague ekiplerinden Zenit konuk olduğu Avtodor‘u 62-89’luk skorla ezdi geçti.

Bu sonuçla Zenit derecesini 18-3 yaptı ve liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. Avtodor ise 8-12 ile 8. sırada yer aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Zenit’de Austin Hollins 26 sayı, 6-13 3sayı, 6 ribaund ile maçın yıldızı olurken, Kevin Pangos 12 sayı, 2-6 3sayı, 3 ribaund, 12 asist, 3 top çalma, Tarik Black 11 sayı, 7 ribaund, 3 blok ve Will Thomas 11 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Avtodor cephesinde ise Dusan Ristic 16 sayı, 9 ribaund ile öne çıkarken, Nate Mason 12 sayı, 2 ribaund, 4 asist ile diğer çift haneli skor katkısı vebilen isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Heurtel, Federasyon ile Anlaşmasını Bozdu ve Zenit ile İmzaladı!

Euroleague ve Liga Endesa’nın güçlü ekiplerinden Barcelona ile Real Madrid’in sorunlu şekilde ayrılan, yaz dönemiminin …