Güncel Haberler

Euroleague Fantasy Challenge 28.Hafta Seçimleri

Turkish Airlines Euroleague‘de çift maç programının ikinci bölümü, 28. hafta maçları ile başlayacak.

Ben de her zaman olduğu gibi sizlerle Euroleague Fantasy Challenge takımım hakkındaki bilgileri paylaşacağım. Aslında bu hafta farklı bir şey yapacağım ve çift maç haftasının ilk bölümünde bana toplamda 209 puan getirdikleri için kadroda bir dğeişiklik yapmayacağım. Bunun yerine sizlere eğer isterseniz kadronuza ekleyebileceğiniz bir kaç önemli ismi işaret edeceğim.

Gelin birlikte son haftalarda formda olan ve çıkışa geçerek sizlere daha fazla puan getirebilecek bu isimlere bir göz atalım:

  • Benim guard rotasyonumda zaten Micic, De Colo, Larkin, James gibi yüksek puan getirecek isimler yer alıyor. Bu nedenle ben bir değişikliğe gitmedim ama sizin bir guard ihtiyacınız var ve bütçeniz bu isimlerden birine yetmiyorsa ilk yöneleceğiniz isim 1.86’lık maliyetiyle TD Systems Baskonia‘nın guardı Luca Vildoza olmalı. Arjantinli oyun kurucu son haftalarda çok formda, son 3 maçta ortalama 24.57 puan getirdi ve çift maç haftasının ilk maçında Olympiakos karşısında 29.7 puanla harika bir iş çıkardı.
  • Forvet rotasyonumda Lucic, Mirotic, Mickey gibi yüksek profilli isimler olduğu için değişiklik yapmadım ama sizin düşük bütçeli yüksek potansiyelli bir isme ihtiyacınız varsa Panathinaikos‘un yeni transferi Mario Hezonja‘yı değerlendirmelisiniz. Hırvat forvet ilk maçında Barça karşısında 20 puan getirdi ve maliyeti şuan için sadece 1.30.
  • Uzun pozisyonunda Vesely var zaten ve ben başka ekleme yapmadım, bu sezon guardların verimliliği daha yüksek Euroleague sahnesinde. Ama sizin düşük maliyetli iyi bir uzuna ihtiyacınız varsa yönelmeniz gereken isim bence Valencia‘nın kaptanı Bojan Dubljevic olmalı. Karadağlı uzun son 2 maçta 17.7 verimlilik ortalaması ile oynadı ve maliyeti sadece 1.74.

Takımımızın yeni görüntüsü de aşağıdaki şekilde olacak:

(*Unutmadan ligimize katılmak isteyenler için; ligimizin adı BasketServisi, lig kodu ise F7PEFW64)

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …