Güncel Haberler

Kokoskov: “Ders Çıkarmamız Gereken Bir Maç Oldu.”

Turkish Airlines Euroleague 26. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Anadolu Efes’e 74-106’lık skorla yenilerek 10 maçlık yenilmezlik ünvanını da son vermişti.

Karşılalmanın ardından Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçu Igor Kokoskov şu ifadeleri kullandı:

Performanslarından dolayı Anadolu Efes’i tebrik etmek istiyorum. 40 dakika boyunca çok iyi oynadılar. Çok iyi bir takım. Takım olarak oynadılar. Her şeylerini takım olarak gösterdiler. Veteran bir takım, çok iyi şutörlere sahip, maçı çok iyi oynuyorlar. Micic adına mutluyum. Çok iyi bir maç çıkardı. Bizim için ders alacağımız maçlardan biriydi. Anadolu Efes’le defalarca karşılaşacağız. İyi başlamadık. Mental olarak hazır değildik. Psikolojik olarak kötü başladık. Bütün sorumluluğu ben alıyorum. Maçın ilk yarısında 10 top kaybımız vardı, ilk 5 dakikada 5 top kaybı vardı. Çok iyi bir takıma karşı oynadık. Hatta Euroleague şampiyonluk adaylarından birine. Onlara o krediyi vermek lazım. Ama biz bugün oynadığımızdan çok daha iyi oynayabilirdik.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …