Güncel Haberler

Ataman, Fenerbahçe Galibiyetini Değerlendirirken Micic’i Tebrik Etmeyi Unutmadı

Turkish Airlines Euroleague 26. hafta mücadelesinde Anadolu Efes konuk olduğu Fenerbahçe Beko’yu 74-106’lık skorla geçerek rakibinin 10 maçlık serisine son vermişti.

Karşılaşmanın ardından Anadolu Efes‘in başarılı koçu Ergin Ataman açıklamalarda bulundu:

Vasilije Micic’in performansı sıradışıydı ama benim maç öncesinde de sonrasında da onunla konuşmalarım sıradandı. Çünkü Micic’in geçen yıl da bu tarz performansları vardı bazı maçlarda. Evet, bugün zirveye çıktı. Ben hiçbir zaman tek bir oyuncuyu performansından dolayı kutlamam. Daha önce de geçtiğimiz hafta Shane Larkin’in böyle bir performansı vardı. Önemli olan maç maç bu tarz formda olan oyuncuları bulabilmek. Bugün hakikaten çok sıradışı bir maç çıkardı. Soyunma odasında kendisini kutlamadım. Burada sizlerin önünde kendisini kutlayayım. Kötü oynadığı zaman hep eleştiriyorum Micic’i, bu kez kutlamayı hak etti.

beIN Sports

Milli takıma üç oyuncunun gitmesine rağmen etkili bir galibiyet almaları ile ilgili Ataman şöyle konuştu:

Üç senedir beraber oynayan bir takımız. Onun için bunun gibi durumlarda sıkıntı çekmiyoruz. Oyuncularımızın milli takıma verdikleri katkılardan da gurur duyuyoruz. Üç oyuncumuz da milli maçlarda çok iyi basketbol oynayarak milli takımımızın EuroBasket’e gitmesinde çok katkı sağladılar. Dediğim gibi birbirlerine alışkın oyuncularımız var. Milli maçtan hemen sonraki gün onlara dinlenme verdik. Maç yakın olmasına rağmen onları zorlamadık, dinlendirdik. Sonra da kendi sistemimizle maça hazırlandık.

beIN Sports

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …