Güncel Haberler

RESMİ: Milano, Evans ile İmzaladığını Açıkladı

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Olimpia Milano, uzun rotasyonuna takviye yaptığını duyurdu.

İtalyan ekibi LeDay’in sakatlığı sonrası bildiğiniz üzere Jeremy Evans‘ı deneyeceğini belireterek bir ön protokol imzalamış ve oyuncuyu antrenmalara almıştı. Kulüpten yapılan açıklamayla tecrübeli uzun ile sezon sonuna kadar geçerli anlaşma imzalandığı belirtildi.

Birleşik Amerikalı uzun hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

2.06 metre boyunda olan 34 yaşındaki tecrübeli uzun geçen sezon sakatlanıp sezonu kapatana kadar Khimki forması ile Euroleague sahnesinde 21 maçta ortalama 19.8 dakika süre alırken 8.5 sayı, yüzde 43.8 3sayı, 4.4 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti.

2012 yılında NBA All-Star Smaç Yarışması’nı kazanan Evans, 2018-19 sezonunda da ülkemizde Darüşşafaka formasını giymişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …