Güncel Haberler

Britanya’dan Fransa’ya Farklı Tarife!

2022 FIBA EuroBasket elemeleri kapsamında G grubunda oynanan formalite maçında Büyük Britanya, güçlü rakibi Fransa‘yı 73-94 gibi tarihi bir skorla geçerek elemeleri keyifli bitiren taraf oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 16-26
2.çeyrek: 19-26
3.çeyrek: 20-21
4.çeyrek: 18-21

Britanya’da Ovie Soko 27 sayı, 7 ribaund, 2 asist ile en skorer isim olurken, Myles Hesson 23 sayı, 7 ribaund ve Luke Nelson 14 sayı, 2-4 3sayı, 3 ribaund, 6 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Büyükçekmeceli Gabriel Olaseni 9 sayı, 3 ribaund ve Tofaşlı Tarik Phillip ise 6 sayı, 2 asist, 3 top çalma ile katkı verdiler.

Fransa cephesinde ise Mathias Lessort 15 sayı, 6 ribaund, 2 top çalma, 2 blok ile öne çıkarken, Isaia Cordinier 12 sayı, 6 ribaund ve Yakuba Ouattara 12 sayı, 5 ribaund ile direnen isimler odlular. Karşıyakalı Amath M’Baye ise 4 sayıda kaldı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Heurtel’in Milli Takım Kariyeri Sona Erdi!

2022 FIBA EuroBasket’i gümüş madalya ile tamamlayan Fransa Milli Takımı‘nın yılduzlarından biri olan Thomas Heurtel, …