Güncel Haberler

Larkin: “Büyük Bir Mücadele Verdik, Takımımla Gurur Duyuyorum.”

2022 FIBA EuroBasket elemelerinin son maçında Hırvatistan’ı yenen ve finallere galibiyetle gitmeyi başaran A Milli Takımız‘da 3 önemli isim karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundular.

Shane Larkin şu ifadeleri kullandı:

Güzel bir his. Bizim için bu maçı kazanmak önemliydi. Takım olarak çıkıp savaştık. Büyük bir mücadele verdik. Neticede kazandık. Takımımla gurur duyuyorum.

Son maçta istediğim gibi oynayamamıştım, ben de çıkıp burada mücadelemi vermek istedim. Bu bireysel bir oyun değil. Biz de takım olarak oynadık. Önemli olan tek şey de bu.

Alperen Şengün ise şu açıklamaları yaptı:

Galibiyeti almak istiyorduk. İlk maçın rövanşını almak istiyorduk. Takım arkadaşlarım çok iyi mücadele etti. Bugün herkesin elinden geleni yaptığını düşünüyorum. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. 2022 EuroBasket’te görüşmek üzere.

Yine uzunlarla kıran kırana geçen bir maç oldu. Sert bir maç oldu yine. Elimden geleni yaptım. Bilan da iyi oynadı. Karşı takımı da tebrik ediyorum.

Buğrahan Tuncer ise görüşlerini şöyle ifade etti:

Cumartesi günü gruptan çıkmayı garantilemiştik ama biz her maçı kazanmak için çıkıyoruz. Genç bir jenerasyonuz. Daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Bazı açılardan tecrübesiz bir takımız. İyi bir galibiyet oldu. Son maçı da galibiyet ile bitirip öyle şampiyonaya gitmek iyi bir sonuç.

Geçen elemelerde çok kötü performans sergilemiştim. Bu da bende biraz psikolojik bir etki yarattı. Belki bazı insanlar çok inanmadı ama bu elemelerde neler yapabileceğimi biliyordum. Hücum olarak da savunma olarak da elimden geleni yaptım. İyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

FIBA Dünya Sıralaması: ABD Yeniden Zirvede ve Maalesef Türkiye İlk 20 Sıranın Dışında…

2023 Dünya Kupası’nın sona ermesinin ardından FIBA da Dünya Sıralaması’nı turnuvada alınan sonuçlara göre güncelledi. …