Güncel Haberler

RESMİ: Panathinaikos, Foster ile Yollarını Ayırdığını Duyurdu

Turkish Airlines Euroleague‘de istediği sonuçları alamayan Panathinaikos, koç değişikliğine gidip göreve koç Kattash’ı getirmesinin ardından kadroda da revizyona başladı.

Hapoel Holon’dan büyük umutlarla transfer edilen skorer guard Marcus Foster ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırdıklarını duyurdular.

1.91 metre boyunda olan 25 yaşındaki Birleşik Amerikalı guard, bu sezon Euroleague sahnesinde 20 maçta ortalama 13.7 dakika süre alırken 6.0 sayı, yüzde 41.7 3sayı, 1.2 ribaund, 1.0 asist istatistikleri ile mücadele etmiş, 15 Ekim’de Barça karşısında 24 sayı, 4-7 3sayı, 3 asist istatistikleri ile dikkatleri üstüne çekmişti. Yunanistan Ligi’nde ise sadece 5.3 sayı ortalaması ile katkı verebilmişti.

Guard rotasyonuna Bray’i ekleyen Yeşiller ondan Euroleague’de faydalanamıyorlar. Ayrıca Mack ile de yolları ayıracaklar ve en az bir guard transferi daha yapacaklar, tabi bu sezon daha önce bir Euroleague takımında oynamamış bir ismi alarak sezonun kalanında ondan faydalanmak isteyeceklerdir.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …